במאי: אבי בוחבוט > תסריטאי: חיים אידיסיס > שחקנים: שלמה בראבא, אדיר מילר, יבגניה דודינה, לוסי דובינצ’יק, מיכה סקלטר, לירית בלבן, אמנון אבוטבול > מפיקים: מיכאל תפוח ואודי זמברג > הפצה: הפקות תוצרת הארץ.
בלפור הינו בעל הבית הטרי של בית קפה שכונתי נאה וחמים בפריפריה. הוא אלמן ותיק, והוא חי לבד אך לא בבדידות. יש לו חוג חברים נאמן ומצומצם, בצד חוג מכרים גדול, הנובע מסוג העסק שבבעלותו. פרץ ודוידוביץ הם חבריו הקרובים עוד מהצבא והם חלק מחיי היום יום שלו. גם הרב בורוכוב החדש בשכונה מתחיל להיות חלק מן החבורה. אולגה היא גרושה צעירה ופגועה, הבשלה עתה דיה כדי לנסות לחיות את פרק ב’ של חייה. היא ובלפור, שכבר נואש מקשר חדש, מתאהבים ומתחילים לחיות יחד. פרץ הוא רווק מושבע ואלגנטי ולא בגלל אידיאולוגיה, הוא פשוט אינו מצליח לקשור קשרים עם בנות המין היפה. הוא עסקן פוליטי קטן וכושל, ועקב כך גם הוא מובטל רוב הזמן. דווידוביץ הוא טיפוס צבעוני ואוהב חיים. הוא אזרח עובד צה”ל והוא תחמן ושקרן גוזמאי שרמנטי. הוא נשוי לחלי כבר כמעט עשרים שנה, שמכירה כבר את כל השטיקים שלו, ומחפשת עכשיו את עצמה. הרב בורוכוב הוא מקובל קטן ודל אמצעים, טוב לב וגם קצת מטורלל. משום מה, לאחרונה הברכות המפוקפקות והמוזרות שלו מצליחות בעזרתו או בעזרת השם. נחמה היא אישתו החרדית אך לא מדי. היא מרובת ילדים עם הריון קבוע, ועם שמחת חיים ואמונה שעשויים לרגש גם אבן.
גיבור הסדרה והדמות המרכזית בה הוא בלפור – והוא זכיין של מפעל הפיס. היותו זכיין פיס נוכח בעלילת הסדרה באופן טבעי והומוגני, ללא צורך בהבלטה מיוחדת. לבלפור יש בית קפה שכונתי “בר מזל”, שנעים לחזור אליו ולפגוש שם חברים, מכרים ולקוחות מזדמנים. הם מגיעים לשם כדי לשתות קפה, לאכול ולפגוש חברים מוכרים ומזדמנים. בבית הקפה הזה מתרחש חלק ניכר מעלילת הסדרה. בלפור הוא דמות מורכבת, הגונה, חמה ואנושית והוא הדבק המחבר את החבורה יחד. הוא עומד במרכז כל התרחשות עלילתית, ולפיכך חלקו כדמות דומיננטית בעלילות השונות, גדול מזה של האחרים. הוא אב לבת פריקית, שנסעה לפני חודשים להודו, וחסרונה בחייו ניכר. טוב לו באלמנות שלו, בגלל שהוא למד לחיות לבד, אבל מה הוא יכול לעשות מול האהבה. המפגש המחודש עם אולגה, אהובת נעוריו הלא ממומשת, מסעירה בתוכו רגשות שהוא כבר חשב שלעולם לא ישובו. האהבה החדשה הזאת תגרום לו לעשות במהלך הסדרה, הרבה שטויות מצחיקות ומרגשות ואנחנו רק שמחים על כך.
העלילה מתרחשת ומתגבשת בגין טעות אנוש פעוטה – כרטיס לוטו מחליף בטעות בעלים. סבאל’ה, קשיש אלגנטי גאה וקצר רוח, לוקח בטעות את הכרטיס של פרץ ודוידוביץ ומשאיר על הדלפק את הכרטיס שלו. הם סבורים בטעות שהוא אביה של אולגה, מכרת ילדות של בלפור. הניסיונות שלהם להשיב לעצמם את הכרטיס האבוד, נתקלים בבעיה לא קטנה – אביה של אולגה נפטר לפתע בשיבה טובה. עובדה מוזרה ומפחידה לכשעצמה, מפני שאולגה מתעקשת שאביה נפטר עוד לפני שהופיע סבאל’ה בבית הקפה. האפשרות שאביה הגיע לבית הקפה של בלפור לאחר מותו אינה נותנת להם מנוח. במהלך ניסיונותיהם הכושלים להשיב את הכרטיס האבוד מביתה של אולגה בלפור ואולגה מתאהבים זה בזו מחדש, כי הם כבר מכירים מזמן, בקשר שמעולם לא מומש. מצד שני פרץ ודוידוביץ מגלים שדווקא הכרטיס הנשכח של סבאל’ה זכה בפרס לא מבוטל. עתה כמובן הם לא מעונינים לקבל את כרטיסם בחזרה מסבאל’ה, אבל בלפור מתעקש להיות הוגן. אלא שסבאל’ה מופיע לפתע חזרה בבית הקפה. מאחר וכולם משוכנעים שהוא אינו אלא אביה המת של אולגה, הם מתפלצים וקופאים מפחד. בסוף מתברר שסבאל’ה הוא אכן האבא של אולגה אבל לא האולגה “שלנו”, ולכן הוא חי מאוד ורוצה מאוד את הפרס שלו. אבל כשמתברר לו שכרטיסו הנשכח זכה בפרס גדול, הוא מקבל שבץ ומת. גם. או לא.